Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2008

Linkink Park!!!!!


Κύμα από λινκινπαρκισμένους ηχολήπτες πρέπει να χτύπησε τις τελευταίες μέρες την ελληνική τηλεόραση γιατί αλλιώς δεν εξηγείται ο κατακλυσμός από τραγούδια των Linkin Park!!! Ή μάλλον εξηγείται.. Lp Rules!

Στο δελτίο ειδήσεων του Star, σε διάφορα ρεπορτάζ έχουν παίξει μόνο τις δύο τελευταίες μέρες Numb, In The End, Leave Out All The Rest, Shadow Of The Day! Και τα δύο πρώτα τα ακούσαμε συνεχόμενα μέσα στο ίδιο ρεπορτάζ! Αλλά και ξεχωριστά..
Στην ΕΤ3 σε ένα trailer με το πρόγραμμά της έχουν βάλει ένα remix του Shadow Of The Day σε dance version!
Ακόμα, σε μία διαφήμιση για το αγώνα βόλεϊ του Ηρακλή έχει την εισαγωγή από το Crawling Reanimation και μετά από μια μικρή παύση έβαλε το With You, επίσης από το Reanimation. Ναι! Δύο τραγούδια στην ίδια διαφήμιση!
Επίσης στην εκπομπή "Το κουτί της Πανδώρας" στον Alpha όταν ξεκίναγε έπαιξε ένα κομμάτι του In The End το οποίο ακούγαμε και στο τέλος κάθε ρεπορτάζ του Alpha. Ο Dj Chris-t μας έστειλε τη διεύθυνση, το In The End παίζει στο 0:48
Και τέλος, η jjj μας ενημέρωσε ότι στο Mad στην εκπομπή Funked έβαλαν What I've Done και στο Top10 με θέμα Rock Ballads 2008 στο #1 ήταν το Leave Out All The Rest.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου